Marketing Management

Contentmarketing Twitter Top 10: Wie te volgen in Nederland?

leadership
Ad

Volg jij ook al het nieuws over contentmarketing en is Twitter voor jou een belangrijk nieuwskanaal over dit onderwerp? Dan heeft Meltwater, een bureau dat onder andere social media analyse tools aan organisaties aanbiedt, iets handigs voor je in de aanbieding. Namelijk de Contentmarketing Twitter Top 10: Wie te Volgen in Nederland? Wij bieden jullie deze top 10 ook aan.

Het interessante aan deze lijst is dat Michiel Noij van Inbound Media en CMM Academy ook in deze top 10 terug te vinden is. Een mooie prestatie en prima PR met het oog op de volgende CMM contentmarketing events dit najaar. Voor meer informatie hierover: klik hier

Lees hier het complete artikel

Het bericht Contentmarketing Twitter Top 10: Wie te volgen in Nederland? verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten