Marketing Management Opleidingskunde & HRD Strategisch Management

Incompany- en coachingtrajecten strategisch management

leadership

Wilt u persoonlijk (of op afdelingsniveau) aan de slag met strategische onderwerpen zoals contentstrategie, inbound marketing, branded content of leadership? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Utrecht Business School een tweetal diensten ontwikkeld voor deze specifieke leerbehoefte: incompany programma’s en coachingstrajecten. Een incompany traject op dit deelgebied is al te boeken vanaf 6 personen en kan ofwel op basis van een bestaande opleiding ingezet worden ofwel op maat gemaakt. Coachingstrajecten zijn persoonlijker van aard en bedoeld voor individuen of kleine groepjes van maximaal 3 personen. Tijdens een coachingstraject wordt u begeleid tijdens een verander- of implementatietraject.

Incompany opleiding

Wilt u een maatwerkopleiding op het gebied van strategisch management bij u op kantoor? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard. U vindt hier een artikel over een recente incompany bij een van onze klanten. Aanvullende referenties en klantcases van incompany programma’s zijn op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie: bel 030-2270497, mail: info@ubsbusiness.nl of download gratis de bijbehorende brochure. 

Uitgebreidere informatie over Strategie-gerelateerde incompanytrajecten, vindt u hier.

Business Coaching

Wilt u liever persoonlijk (of met een klein groepje) begeleid /gecoacht worden tijdens een HR-verandertraject of implementatieproject’? Dat kan. Het begeleidingsproces zit hem met name op het kundig en inhoudelijk schrijven van een plan van aanpak en ondersteuning bij de uitvoering. Een coachingstraject kan op maat samengesteld worden op basis van uw behoefte, variërend van een maandelijks ‘spreekuur’ tot een intensieve wekelijkse begeleiding. Coachingstrajecten worden doorgaans als erg waardevol ervaren door onze studenten. Wilt u eens sparren met onze business coaches over uw vraagstuk? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende ‘sparsessie’ aan met een van de coaches.

Uitgebreidere informatie over Strategie-gerelateerde coachingstrajecten, vindt u hier.

 

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten