Marketing Management

Download gratis CMM Digital Content Marketing Magazine!

leadership

Sinds begin dit jaar brengt CMM u actueel nieuws over de meest relevante trends en ontwikkelingen op het gebied van content marketing,  inbound media en digital marketing via ons curated content magazine. Download het digital magazine nu en ontvang de informatie die eigenlijkk niet mag missen als marketingprofessional.

Content Marketing Management (CMM) is hét online platform voor contentmarketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, contentcuratie en online marketing trends, ontwikkelingen en insights.

Download hier het het digital magazine.

Het bericht Download gratis CMM Digital Content Marketing Magazine! verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten