Marketing Management

Facebook Marketing Summit Europe 19-20 juni, Dublin voor slechts €595 all-in!

leadership

Op donderdag 19 en vrijdag 20 juni a.s. vindt de FACEBOOK MARKETING SUMMIT EUROPE plaats in Dublin. 30 Innovatieve aanbieders van Facebook technologie uit meer dan 10 landen laten de nieuwste tools en software zien om Facebook marketing en advertising optimaal in te kunnen zetten.

De meeste aanbieders zijn Facebook PMDs (Preferred Marketing Developers) die in deze setting meestal op besloten bijeenkomsten deze nieuwe technologieën tonen en het is de eerste keer in Europa dat zo’n grote groep aanbieders alle facetten van de nieuwe mogelijkheden voor Facebook laat zien.

CMM Academy is partner van dit event en mag jou uitnodigen om met fikse korting deel te nemen. Er zijn twee opties:

  1. Je betaalt slechts €595 en je vliegt op woensdag vanaf Eindhoven naar Dublin en op zaterdag terug naar Eindhoven. Gebruik code CCMEindhoven op het registratieformulier om van deze actie gebruik te maken
  2. Je betaalt €895 en je vliegt op woensdag vanaf Amsterdam naar Dublin en op vrijdag terug naar Amsterdam. Gebruik code CCMAmsterdam op het registratieformulier om van deze actie gebruik te maken.

Voor beide aanbiedingen geldt dat de benodigde overnachtingen bij de prijs zijn inbegrepen. Het is altijd mogelijk om langer te blijven en later terug te vliegen, als je dit wil laat dit dan op het registratieformulier weten.

Maak snel gebruik van deze aanbieding; er is maar een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar!

BEKIJK HET PROGRAMMA.

NB: Mocht je nadere informatie wensen dan kun je contact opnemen met organisator Inbound Media: info@inboundmedia.nl

06-23173384
06-23173384
06-23173384
06-23173384

Het bericht Facebook Marketing Summit Europe 19-20 juni, Dublin voor slechts €595 all-in! verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten