Marketing Management

Gratis Webinar: De mogelijkheden van Content Curatie

leadership

U ziet de voordelen van content marketing en wilt hier mee aan de slag. Het schrijven van dagelijkse blogposts en artikelen is echter een tijdrovende zaak. Wat zijn uw mogelijkheden nu? Voor dit soort situaties biedt content curatie een goede uitkomst. Met behulp van een curatietool maakt u een selectie uit duizenden nieuwsbronnen waaruit u vervolgens de meest relevante in gecureerde vorm aan kunt bieden aan uw doelgroep. Handig, doeltreffend en hartstikke efficiënt. Tijdens dit webinar worden de (on)mogelijkheden van curatie nader over het voetlicht gebracht

Content curatie wordt de trend van de komende jaren. Content curatie: Het op een makkelijke manier vinden, delen en publiceren van relevante content naar je doelgroep. Wat is het precies, hoe werkt het? En hoe kun je het inzetten in uw content marketing beleid? Dit zijn vragen die worden beantwoord tijdens dit webinar. In 60 minuten wordt u bijgespijkerd over de belangrijkste insights, trends en ontwikkelingen op het gebied van content curatie en content marketing.

Wat leert u tijdens het webinar?

Wat is content marketing en wat is content curatie?
Welke trends, insights en ontwikkelingen zijn er zoal gaande?
Hoe kunt u content curatie inzetten in uw content marketing beleid?
Hoe kunt u curatie integreren met uw social media en uw content platform?
Welke stappen kunt u zetten op het pad naar content curatie?
Wat zijn voorbeelden van curatietools en hoe werken zij?
Hoe meet u de effectiviteit van uw online content inspanningen

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Het webinar is met name bedoeld voor marketing en communicatieprofessionals, pr-managers en customer experience managers, online marketeers en social media managers, community managers en content marketeers. In zijn algemeenheid is het bedoeld iedereen die verantwoordelijk is voor online zichtbaarheid, webconversie en content strategie en – marketing.

Wie verzorgt het webinar?

Het webinar wordt verzorgd door Michiel Noij en Martin Wijnbergen (Inbound Media).

Wanneer?

Het webinar vindt 4 keer per jaar plaats, start van het webinar is 15.00 uur, het eindigt omstreeks 16.00 uur.

direct-aanmelden-button

 

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten