Innovatiemanagement

Top 10 redenen om te starten met business model innovation

leadership

In de afgelopen 5 jaar – sinds de publicatie van Business Model Generatie – hebben we internationaal meer dan 250 klanten geholpen met Business Model Innovatie. Wij stelden hen de volgende vragen: Waarom hebben ze contact met ons opgenomen, waar lopen ze tegenaan? Hieronder een Top 10 van redenen om met Business Model Innovatie aan de slag te gaan: Onze omzet loopt terug: wij zijn op zoek naar nieuwe inkomstenbronnen, nieuwe business, nieuwe producten en diensten. Concurrenten komen overal vandaan: hoe kunnen wij reageren op nieuwe en minder traditionele spelers in de markt? Veranderende klantbehoeften: wat willen onze klanten, hoe creëren we waarde en hoe kunnen we dit vergroten, nieuwe manieren vinden om te klant te bereiken.

LEES MEER / BUSINESS INNOVATIE OPLEIDINGEN / INSCHRIJVEN GRATIS WEBINAR BUSINESS INNOVATION

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten