Marketing Management

Vacature plaatsen op CMM? (voor werkgevers en recruiters)

leadership

Banner-CMM-jobsite (200x200)Herkent u dit? U heeft een vacature vacant staan, maar weet niet waar u de juiste kandidaat voor deze specifieke functie gaat vinden? Als de zoektocht intern, via uw netwerk en social media geen resultaat oplevert, is adverteren de volgende stap. En waar kunt u dat beter doen dan midden in de gewenste doelgroep waar de latente kandidaten zich bevinden? Door midden in de doelgroep te adverteren, krijgt u meer kwalitatieve kandidaten en vergroot u met uw advertentie de merkbekendheid binnen de doelgroep. Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten.

CMM Content Marketing Platform

Met meer dan 7500 maandelijkse bezoekers, 11.000 Twittervolgers en een abonneebestand van 10.000+, kunt u uw (content)marketingvacatures in het hart van uw doelgroep plaatsen. Via het CMM Content Marketing Platform. Door midden in de doelgroep te adverteren, krijgt u meer kwalitatieve kandidaten en vergroot u met uw advertentie de merkbekendheid binnen de doelgroep.

Wilt u meer informatie over adverteren van uw vacatures op CMM Vacaturesite? Klik dan snel hier.

Het bericht Vacature plaatsen op CMM? (voor werkgevers en recruiters) verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.