Marketing Management

Vacature plaatsen op CMM? (voor werkgevers en recruiters)

Banner-CMM-jobsite (200x200)Herkent u dit? U heeft een vacature vacant staan, maar weet niet waar u de juiste kandidaat voor deze specifieke functie gaat vinden? Als de zoektocht intern, via uw netwerk en social media geen resultaat oplevert, is adverteren de volgende stap. En waar kunt u dat beter doen dan midden in de gewenste doelgroep waar de latente kandidaten zich bevinden? Door midden in de doelgroep te adverteren, krijgt u meer kwalitatieve kandidaten en vergroot u met uw advertentie de merkbekendheid binnen de doelgroep. Content Marketing Management (CMM) is het online platform voor content marketeers in Nederland met up-to-date informatie over content marketing, inbound media, content strategie, community management, content curatie en online marketing trends, ontwikkelingen, kennis en inzichten.

CMM Content Marketing Platform

Met meer dan 7500 maandelijkse bezoekers, 11.000 Twittervolgers en een abonneebestand van 10.000+, kunt u uw (content)marketingvacatures in het hart van uw doelgroep plaatsen. Via het CMM Content Marketing Platform. Door midden in de doelgroep te adverteren, krijgt u meer kwalitatieve kandidaten en vergroot u met uw advertentie de merkbekendheid binnen de doelgroep.

Wilt u meer informatie over adverteren van uw vacatures op CMM Vacaturesite? Klik dan snel hier.

Het bericht Vacature plaatsen op CMM? (voor werkgevers en recruiters) verscheen eerst op Content Marketing Management.

Tags

Over de auteur

Michiel Noij

De redactie wordt verzorgd door Michiel Noij en Nomair van Wijk.

Heeft u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar. U kunt contact opnemen met Michiel Noij en/of Nomair van Wijk via 030-2270497 (optie 6) en/of contact [at] ubsbusiness.nl

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten