Algemeen

Gratis Meet Ups bij Utrecht Business School in Mei en Juni !

 

Bij deze willen we u attenderen en tevens uitnodigen om eens aan te schuiven bij onze twee-wekelijkse meetups waarbij we met vakgenoten kennis en informatie delen over thema’s als: Business Development, Marketing, Sales, Management, Leadership, etcetera. Het programma van de vier themasessies vindt u via deze link.

Waarom?

Wij vinden wij het van belang om mensen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen en te bouwen aan waardevolle relaties. Daarnaast willen we kennis laten nemen van de laatste kennis en inzichten over relevante thema’s.

Wanneer?

De meetups vinden plaats op vrijdagochtend van 08.30-10.30 uur. Zodoende heeft u na de meetup nog voldoende tijd om iets van uw werkdag te maken. Wij verzorgen verder het geheel met een ontbijtje, spreker en zaal. De eerstvolgende sessie staat gepland op vrijdag 12 mei. De hierop volgende op 26 mei, 9 juni en 23 juni.

Hoe?

Aanmelden voor een of meerdere sessies kan via deze link. Deelname is geheel gratis. Het enige wat wij van u vragen, is dat wanneer u zich aanmeld, ook daadwerkelijk komt. (Dit ivm bestellingen die we voor u doen). En dat u, mocht u onverhoopt toch niet kunnen, u zich tijdig afmeld. Afmelden graag minimaal 2 dagen van te voren via contact@ubsbusiness.nl

Alvast bedankt en mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust. Tot bij de eerstvolgende meetup!

Tags

Over de auteur

UBS Plus Redactie

De redactie wordt verzorgd door Michiel Noij en Nomair van Wijk.

Heeft u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar. U kunt contact opnemen met Michiel Noij en/of Nomair van Wijk via 030-2270497 (optie 6) en/of contact [at] ubsbusiness.nl

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten