Algemeen

Gratis Meet Ups bij Utrecht Business School in Mei en Juni !

leadership

 

Bij deze willen we u attenderen en tevens uitnodigen om eens aan te schuiven bij onze twee-wekelijkse meetups waarbij we met vakgenoten kennis en informatie delen over thema’s als: Business Development, Marketing, Sales, Management, Leadership, etcetera. Het programma van de vier themasessies vindt u via deze link.

Waarom?

Wij vinden wij het van belang om mensen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen en te bouwen aan waardevolle relaties. Daarnaast willen we kennis laten nemen van de laatste kennis en inzichten over relevante thema’s.

Wanneer?

De meetups vinden plaats op vrijdagochtend van 08.30-10.30 uur. Zodoende heeft u na de meetup nog voldoende tijd om iets van uw werkdag te maken. Wij verzorgen verder het geheel met een ontbijtje, spreker en zaal. De eerstvolgende sessie staat gepland op vrijdag 12 mei. De hierop volgende op 26 mei, 9 juni en 23 juni.

Hoe?

Aanmelden voor een of meerdere sessies kan via deze link. Deelname is geheel gratis. Het enige wat wij van u vragen, is dat wanneer u zich aanmeld, ook daadwerkelijk komt. (Dit ivm bestellingen die we voor u doen). En dat u, mocht u onverhoopt toch niet kunnen, u zich tijdig afmeld. Afmelden graag minimaal 2 dagen van te voren via contact@ubsbusiness.nl

Alvast bedankt en mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust. Tot bij de eerstvolgende meetup!

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten