Algemeen Vacatures

Mobilee management & advies sluit partnerschap met Utrecht Business School

Utrecht Business School (UBS) en Mobilee management & advies bundelen hun kennis en kunde in een partnerschap. Per 1 februari jl. hebben  beide organisaties hun expertise over verandertrajecten gebundeld in kennissessies, sponsoring en contentcreatie.

Succesvolle verandertrajecten door krachtige samenwerking
Middels hoogwaardig managementonderwijs verschaft UBS inzicht aan professionals over de succesvol leiden van verandertrajecten en het verkleinen van weerstand. Trends laten zien dat organisaties, na jaren van focus op het verbeteren van efficiency en de effectiviteit van hun organisaties, steeds meer kijken naar de menselijke kant van verandertrajecten.
Ook Mobilee herkent deze trend en ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun digitale transformatie middels mensgerichte verandertrajecten. Vanuit deze basis combineren UBS en Mobilee hun kennis en kunde en stellen zij synergie, kennisoverdracht én waardecreatie beschikbaar voor cursisten en klanten.

De komende periode zal deze samenwerking uitdrukking komen via gemeenschappelijke evenementen, kennissessies en contentcreatie.

Stephanie Verwijs, marketing manager bij Mobilee management & advies:

‘Onze missie is om organisaties te helpen bij digitaal transformeren met verandertrajecten zodat ze in staat zijn klanten en/of burgers beter te bedienen. De samenwerking met UBS draagt bij aan onze missie door professionals binnen hun vakgebied te ondersteunen op het gebied van kennis en vaardigheden. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter te bedienen door op ons vakgebied een hoogwaardige kennispartner te hebben.’

Directieleden Michiel Noij en Nomair van Wijk van Utrecht Business School:

’De mensgerichte aanpak van Mobilee management & advies sluit sterk aan op onze onderwijsfilosofie. Wij merken bij onze professionals uit de opleidingen alsook ons netwerk, een  sterke behoefte aan partners die excellente dienstverlening bieden. Dit zien we de laatste jaren vooral binnen het domein van (digitale) transitie en change management toenemen. Mobilee vervult hier dus een kritische schakel.  Vanuit deze sterke gemeenschappelijke (change) basis brengen we middels het partnership onze kennis en kunde op het gebied van change bij elkaar en werken we intensief samen aan een gezamenlijke ‘body of knowledge’ waardoor (digitale) change trajecten beter en vaker zullen slagen’.

Over Mobilee management & advies
Klanten, patiënten en burgers verwachten steeds snellere, kwalitatief hoogwaardige en goedkopere producten en dienstverlening. Dit wordt mede veroorzaakt door maatschappelijke ontwikkelingen zoals een toenemende informatieopenheid, mondiale marktwerking en een versnelling van technologische innovaties. Dit biedt grote kansen voor organisaties. Zo kunnen zij succesvol zijn als ze innoveren, excellent organiseren én tegelijkertijd wendbaar zijn. Kennis van klanten, optimaal functionerende processen en ketens zijn daarbij belangrijker dan ooit. ICT hulpmiddelen en datagedreven sturing zijn inmiddels onmisbaar. Toch blijft de kern hetzelfde: de verbinding tussen mensen binnen én buiten de organisatie. In 2021 is Mobilee opnieuw verkozen tot het beste organisatie adviesbureau van Nederland in de MT1000/MT Sprout.

Over Utrecht Business School
UBS is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. UBS leidt deelnemers op tot zwaardere professionals en bereid ze voor op een volgende carrièrestap. UBS biedt post-initieel managementonderwijs aan in de vorm van masteropleidingen, MBA-programma’s, post-academische en post-hbo opleidingen voor professionals. UBS is gespecialiseerd in de managementdomeinen: finance, it, leadership en bedrijfskunde, veranderkunde en strategie en change management en houdt zich bezig met de ontwikkeling en verspreiding van hoogwaardige kennis én vaardigheden. UBS is opgericht vanuit de gedachte om het vakgebied verder te ontwikkelen en het kennisniveau van professionals te verhogen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. In haar visie zijn bedrijven het meest succesvol wanneer zij op de hoogte zijn van actuele trends en ontwikkelingen in hun omgeving, uitgerust zijn met de juiste tools en instrumenten, kennis hebben van de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de benodigde vaardigheden in huis hebben om de uitdagingen aan te kunnen gaan.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten