Innovatiemanagement

Silicon Valley is keihard werken’

leadership

Ga alleen naar Silicon Valley als je bereid bent om keihard te werken en de ambitie hebt om de wereld te veranderen. Dat is de boodschap van Arne Maas en Peter Ester, die een boek schreven over de Amerikaanse broedplaats. Maas en Ester zijn beide docent (lector) bij het Kenniscentrum Innovatief Ondernemerschap van de Hogeschool Rotterdam, waar ze onder meer studenten en jonge ondernemers adviseren om zich al dan niet in Silicon Valley te vestigen. Het tweetal verbleef er eerder dit jaar ruim een maand voor het boek ‘Start me up in Silicon Valley’, waarvoor ze onder meer 20 Nederlandse ondernemers interviewden die daar actief zijn.

Ondanks een aantal nadelen begrijpt Maas heel goed dat een ondernemer zich daar zou willen vestigen. Hij werd naar eigen zeggen gegrepen door de buzz in de regio ten zuiden van San Francisco. Maar wat is er dan zo geweldig en anders aan ondernemen in dit walhalla van innovatie? Het gebied is even groot als de Randstad, maar de Randstad heeft geen Google of Facebook voortgebracht, wil Maas maar zeggen.

LEES MEER   / BUSINESS INNOVATIE OPLEIDINGEN / INSCHRIJVEN GRATIS WEBINAR BUSINESS INNOVATION

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten