Introductiecursus Business Control

BCO

UBS biedt de introductiecursus Business Control & Accounting kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin.


Hoe leg je uit waar de meerwaarde van een goed functionerende finance afdeling in zit? Wil jij beter begrijpen wat controllers en de afdeling finance doen? Volg dan deze introductiecursus! Met deze kennis word je een betere controller of ga je controllers en andere financials beter begrijpen bij wat ze doen én kan je hierover beter het gesprek met hen aangaan.

Onderwerpen

Tijdens deze introcursus neem ik je mee in hoe je naar de financiële functie, een financeteam en controllers in het bijzonder kan kijken en hoe dit gaat helpen om de rol en positie van finance te bepalen. Dit gaat je direct helpen om het gesprek aan te gaan met collega’s van zowel binnen als buiten de financiële functie, hoe je waardevoller kunt zijn voor je eigen organisatie en hoe je kan bijdragen aan een business die in control is. Nieuwsgierig? Tot zo!


Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introcursus, vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink en in uw mailbox). Indien u nog vragen heeft of onverhoopt ergens ”vastloopt” tijdens de introductiecursus: onze docenten helpen u graag verder.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.