Business Development Innovatiemanagement

Utrecht Business Summer School: efficiënter leren werken!

leadership

In Juli en Augustus bent u bij Utrecht Business School aan het juiste adres voor een ”top notch” zomerprogramma waarin we u en/ of uw organisatie efficiënter, effectiever en/ of innovatiever laten werken. Hiervoor kunt u ofwel afzonderlijk cursussen scrum, agile, lean, time management en business innovation volgen maar u kunt ook een combinatie hiervan volgen. In dat geval stellen we samen met u een maatwerk programma op. De Summer School start op 16 juli en inschrijven kan per vandaag.


Agile & Scrum Projectmanagement (cursus). Er is een toenemende behoefte om projecten effectiever en efficiënter uit te voeren binnen organisaties. Veel IT-bedrijven kiezen er bijvoorbeeld voor om projecten ‘agile’ aan te pakken, om sneller en goedkoper betere systemen te realiseren. Wat verandert er allemaal als je projecten ‘anders’ moet gaan aansturen? Hoe plan je zulke projecten en hoe monitor je de voortgang? En wellicht belangrijker nog: Hoe leidt agile tot kwaliteitsverhoging, kostenbesparing, omzetverhoging of verkorting van doorlooptijden? Met behulp van Scrum-technieken en methodes wordt er gedurende deze cursus toegewerkt naar een meer agile-organisatie; met effectievere samen- werkingsvormen en zelfregulerende structuren en processen. Lees meer.


Lean & Process Management (cursus). U wilt als manager doorgaans dat er effectief wordt samengewerkt en dat medewerkers verantwoordelijkheid en initiatief nemen met een duidelijke focus op het halen van de strategische bedrijfsdoelen. Hoe krijg je dat nu allemaal voor elkaar? Door het verwijderen van activiteiten die geen waarde toevoegen voor de consument, kan de tevredenheid worden verhoogd en worden de kosten verlaagd. Lean Management is het streven naar een cultuur van continu verbeteren, gericht op het elimineren van verspillingen. U kunt het toepassen voor allerhande bedrijfsprocessen, variërend van marketing- tot hrm-processen en van IT- tot logistieke processen. Lees meer.


Time management (cursus)Heeft u het steevast druk en altijd teveel te doen? Rent u vaak achter de feiten aan en komt het werk waar u ‘s ochtends aan begint nooit echt af? Verandering in de manier waarop u werkt, uw zaken structureert, plant en prioriseert, kan u weer ‘in control’ brengen over uw agenda. Deze cursus timemanagement helpt u om uw dagelijkse activiteiten beter te organiseren zodat u weer baas wordt over uw agenda. Na afloop gaat u effectiever met uw tijd en houdt u zelfs tijd over voor andere dingen. Lees meer.


MEER WETEN OVER DIT ZOMERPROGRAMMA? KLIK HIER

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten