Algemeen

Kennis opdoen over online marketing en social media? Marketingmed !

leadership

Wilt u naast het verruimen van uw kennis over contentmarketing ook specifieke kennis opdoen over online marketing en social media? Dat kan vanaf deze week gratis en voor niets via ons nieuw aangekochte zusterportal Marketingmed.nl. Dit portal is geheel gewijd aan alles wat te maken heeft met digitale technieken en methoden om van uw online marketing strategie een succes te maken. 


Welkom bij MarketingMed

marketing-med-logo370x164Marketingmed is een aantal jaar geleden opgericht door Chelsea Bosters en heeft in de jaren erop volgend een enorme vlucht genomen in waardevolle artikelen, gastauteurs en bezoekersaantallen. Aangezien Marketingmed een wat breder onderwerp heeft dan CMM Content Marketing, zagen wij hier een mooie aanvulling in om geïnteresseerden in het digitale marketingvak verder te voorzien van relevante content. Categorieën waar u op Marketingmed over kunt lezen zijn onder andere: Emailmarketing, SEA, SEO, Tech & marketing, WordPress. Op social media gebied zijn er o.a. de volgende categorieën: Facebook, Google+, Instragram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Twitter en You Tube.


Selectie van recente artikelen

Hieronder vind u alvast een voorproefje van het soort artikelen wat u kunt verwachten. We hebben de vier meest recente artikelen voor u opgenomen. Veel plezier alvasrt!

  • 3 belangrijke tips als je aan de slag gaat met buyer persona’s
  • Belang van laadtijd voor SEO
  • 5 tips voor een succesvolle Halloweennieuwsbrief
  • 4 redenen waarom social commerce nooit van de grond kwam

Aanmelden als gastauteur of voor de nieuwsbrief

Graag veriswc-projects-marketingmedwelkomen we u op MarketingMed als bezoeker. Als u wekelijks op de hoogte  wilt worden gehouden van de laatste updates over het vakgebied online marketing en social media. kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Dit kan eenvoudig via deze link (of via het invoerveld onder dit artikel). Als u als gastauteur wilt gaan bloggen op MarketingMed, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. We zien uw artikelen in dat geval graag tegemoet, via deze link.  Wil je gewoon een kijkje nemen op MarketingMed, klik dan hier.


Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten